Diensten

Lef coaching en training biedt een breed scala aan diensten aan op het gebied van mens- en organisatieontwikkeling. Zowel individuele trajecten als relatietherapie en groepsgerichte interventies behoren tot de mogelijkheden. 

Lieke werkt samen met een vaste schil van ervaren trainers en psychologen om zo de juiste maatwerkdienst te kunnen leveren. Op deze pagina lees je meer over de verschillende diensten, maar neem bij vragen vooral contact op!

 

Individuele Therapie en Coaching

Bij LEF coaching en training kun je terecht met (arbeidsgerelateerde) psychische klachten of vragen. Ook voor loopbaanbegeleiding of persoonlijke begeleiding ben je hier aan het juiste adres. Meestal is je werkgever mijn opdrachtgever en kijken we samen hoe ik je het beste kan helpen. Het doel is ervoor te zorgen dat je beter in je vel komt te zitten en beter kunt functioneren.

Therapie en coaching is altijd maatwerk, dus we plannen een intakegesprek ter kennismaking en daarin stellen we doelen en een (behandel)plan op. Afhankelijk van de vraagstelling maak ik gebruik van cognitieve gedragstherapie, ACT, Voice Dialogue of EMDR. 

Familie Opstellingen

Wanneer je geconfronteerd wordt met een terugkerend probleem, waarvan je de oorzaak niet goed snapt, kan het zinvol zijn om deel te nemen aan een familie opstelling. Een opstelling geeft je inzicht in de dynamiek die ontstaan is in jouw gezin van herkomst en biedt vaak een nieuw licht op je klachten. Je kunt individueel een opstelling doen of deelnemen aan een groepssessie (zie ‘nieuws’ om te kijken of er op dit moment groepen worden georganiseerd. 

EFT Relatie Therapie / Houd me Vast

Hoewel de meeste relaties liefdevol beginnen, kom je toch vaak in een fase terecht waarin het moeizamer verloopt. Relatie therapie helpt jullie te verbinden. Waar liggen jullie behoeften en hoe kunnen jullie beter op elkaar inspelen? 

Emotionally Focused Therapy (EFT) richt zich op de emoties en de verbinding tussen jou en je partner. Het werkt toe naar meer veiligheid, vertrouwen en leidt tot een verdieping van jullie relatie. 

Naast relatietherapie is het ook mogelijk een Houd me Vast cursus te volgen. Meer informatie daarover en data voor geplande cursussen vind je onder ‘nieuws’ op deze website. 

 

Trainingen met Lef

Wanneer je als groep of team tegen een probleem aanloopt of voor een uitdaging staat, kan een training met Lef uitkomst bieden. Daarbij maken we vaak gebruik van het model van DISC. Ook voor vaardigheidstrainingen (denk aan assertiviteit, communiceren, persoonlijk leiderschap) ben je bij Lef coaching en training aan het juiste adres. 

Omdat trainingen altijd maatwerk zijn, kun je het beste contact opnemen om je wensen door te spreken.