Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/9/6/lef-coaching.nl/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2180 Over LEF | LEF

Samenwerking

In 2007 richtte Lieke Routs LEF coaching en training op. Gezien de groei van het bedrijf heeft Lieke intensieve samenwerking gezocht met andere zelfstandig psychologen en een testassistent. Zij voeren werkzaamheden uit onder de vlag van LEF coaching en training. Elke psycholoog die voor LEF werkzaam is, voegt een aanvullend specialisme toe aan het team. Uiteraard borgt LEF de kwaliteit door ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde visie en werkwijze hanteert. Zo kan LEF op elke vraag het beste antwoord geven. Per casus wordt gekeken welke persoon de perfecte match is. Klik op de foto’s hiernaast om meer te weten te komen over ons en de manier waarop wij werken.

Lieke Routs (eigenaar)

Lieke Routs heeft in 2007 LEF coaching en training opgericht. Zij is afgestudeerd als psycholoog in 2000 en zij heeft zich verder gespecialiseerd in de Rationeel Emotieve Therapie (zij volgde RET opleidingen in Haarlem en New York); in de positieve psychologie en zij heeft de basisopleiding EMDR (traumaverwerking) gevolgd. Na werkervaring te hebben opgedaan in de re-integratie en klinische psychologie op het gebied van loopbaanbegeleiding, coaching, counseling, psychodiagnostiek en training, is zij haar eigen bedrijf gestart. Hierin kan zij haar ondernemersgeest inzetten terwijl ze zich ook bezig houdt met haar vak. In haar werk als psycholoog en coach gebruikt Lieke haar enthousiasme, haar oprechte interesse in mensen en een gezonde dosis humor. Zij houdt mensen een spiegel voor en haar tips en opdrachten zijn direct toe te passen in de praktijk; zij is ‘hands on’ en directief in haar aanpak. Haar doel is talenten ontdekken, mensen in hun kracht krijgen en belemmeringen uit de weg ruimen. Lieke heeft duidelijke ideeën en zij is steeds op zoek naar ontwikkelingskansen en uitdaging voor haarzelf en de andere psychologen die werkzaam zijn voor LEF coaching en training.

Antoinette Breed

Registerpsycholoog NIP/A&O

Antoinette Breed is zelfstandig arbeids- en organisatiepsycholoog (Universiteit van Amsterdam, 1993). Zij heeft een brede advieservaring op het snijvlak mens-werk. Behalve als loopbaanadviseur en werving & selectieconsultant, heeft zij veel ervaring als assessmentpsycholoog.

Antoinette is deskundig, betrouwbaar en kwaliteitsgericht ingesteld en onderschrijft en representeert daarmee de werkwijze van LEF Coaching & Training.

Als freelancer is zij onder meer werkzaam voor bureaus als Meurs, 365/Zin, H&S Adviesgroep. Ook is zij werkzaam voor de Universiteit van Amsterdam en Hanzehogeschool Groningen als docent en coach.

Bobby Diekstra

Bobby Diekstra is arbeids- en organisatiepsycholoog. Sinds 2009 werkt zij als ‘vaste’ freelancer voor Lef Coaching & Training, waarbij zij zich richt op de uitvoering van loopbaanonderzoeken.

Bobby heeft circa vijftien jaar ervaring in het werkveld van mens, arbeid en organisatie. Zij is werkzaam als coach, loopbaanadviseur, assessmentpsycholoog en studie- en beroepskeuzeadviseur. In de gesprekken werkt zij met oplossingsgerichte technieken, met aandacht voor de mens en oog voor het resultaat. Daarbij laat zij zich kennen als deskundig, kwaliteitsgericht, open en samenwerkingsgericht. Zij kijkt graag samen met haar kandidaat naar mogelijkheden voor werk, mogelijkheden voor ontwikkeling en zij zorgt dat deelnemers hun talenten weten te benutten.

Frederike Mewe

Na haar studie klinische psychologie aan de UvA (2000) heeft Frederike bij een arbeidsre-integratiebedrijf gewerkt. In 2004 is zij voor zichzelf begonnen en begeleidt zij mensen en organisaties om zo goed mogelijk te functioneren. Haar visie is dat mensen optimaal functioneren als ze hun drijfveren en talenten kunnen inzetten en werk doen dat bij ze past.

Dat is interessant voor de medewerker, maar ook voor de werkgever, want mensen die werken vanuit hun kracht leveren veel rendement op. Frederike is in staat snel tot de kern te komen, heldere analyses te maken en daardoor goed te adviseren in selectie- en loopbaantrajecten. Zij vindt makkelijk aansluiting en zij kijkt nergens gek van op. Ze durft te confronteren, vaak met humor. Haar stijl is betrokken, motiverend en positief. Haar ervaring ligt op het gebied van assessments, loopbaanbegeleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Kirsten Vink

Kirsten is in 2000 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is sindsdien werkzaam als (freelance) psycholoog, voornamelijk op het gebied van psychologisch onderzoek. Naast het uitvoeren van zowel klinisch psychologische onderzoeken als onderzoeken gericht op studie en loopbaan, geeft ze ook les aan de Vrije Universiteit en verzorgt ze trainingen op gebied van de psychodiagnostiek.

De combinatie van objectief verkregen testresultaten, intensieve gesprekken en observaties maakt dat Kirsten snel tot de kern van iemands persoonlijkheid komt. Ze kan vervolgens de vertaalslag maken naar de huidige situatie van mensen en hen weer op weg helpen, of het nu werk, studie, relaties of ouderschap betreft. Vanuit een sterk empathisch vermogen, humor en soms een gezonde confrontatie voelen mensen zich snel op hun gemak bij haar.

Matthijs Kruk

Matthijs Kruk is aan de Universiteit van Amsterdam afgestudeerd in de sociale psychologie en heeft zich verder gespecialiseerd als praktiserend sportpsycholoog. Als freelancer is hij actief in verschillende rollen. In het bedrijfsleven fungeert hij als assessment psycholoog en coach waarbij hij iemands talenten in kaart brengt, om deze vervolgens in situaties die daarom vragen tot ontplooiing te laten komen.

In de sportwereld werkt hij vooral als mental trainer: hij geeft mentale trainingen aan zowel individuen als teams, die tot doel hebben het optimale uit hun potentieel te halen. In de gezondheidszorg tenslotte focust Matthijs zich als psycholoog op (blijvende) gedragsverandering met betrekking tot slechte gewoontes en verslavingsgedrag. De voornaamste reden voor zijn enthousiasme is dat hij met zijn ervaring en achtergrond als sport- en prestatiepsycholoog een significante bijdrage kan leveren aan de loopbaan van mensen, die -om welke reden dan ook- moeite hebben met hun huidige situatie.