Is dit alles?

Aanmelden
Begeleiding in trainingsvorm voor professionals die zich willen (her)oriënteren op hun loopbaan.

 • ‘Heb ik de juiste keuzes in mijn carriere gemaakt?’
 • ‘Past mijn huidige baan eigenlijk wel bij me?’
 • ‘Waar ben ik echt goed in?’
 • ‘Welk werkomgeving past echt bij mij?’
 • ‘Wat is mijn ware passie?’
 • ‘Moet ik het roer omgooien?’
 • ‘Welke keuze moet ik leren maken?’
 • ‘Waarom kom ik altijd futloos uit mijn werk’?
 • ‘Wat houdt mij tegen in mijn groei?’
 • ‘Waarom voel ik mij onzeker in mijn werk?’
 • ‘Wat remt mij in mijn ontwikkeling?’

Wat?

Wanneer een van de bovenstaande uitspraken op jou slaat, is de training ‘Is dit alles?’ misschien iets voor jou.
In deze training ga je in groepsverband op gestructureerde wijze aan de slag met levensvragen als ‘Wie ben ik?’, ‘Wat wil ik?’ en ‘Wat kan ik?’.

Je ontdekt op creatieve en interactieve wijze wat jouw persoonlijke drijfveren, motieven, dromen, kwaliteiten én valkuilen zijn. Met behulp van deze inzichten ga je kritisch naar de invulling van je loopbaan en je leven kijken. Wat is jouw echte passie? Wellicht kom je erachter dat je niet (meer) op het juiste pad zit en – op het eerste gezicht – rigoreuze stappen moet maken. Misschien zijn enkele eenvoudige veranderingen genoeg om meer voldoening en energie uit je werk te halen.
Het voordeel van het volgen van deze training in groepsverband is dat je veel leert van de feedback van anderen. Hoe kom je op mensen over? Daarnaast biedt de groep je de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden, kennis op te doen van andere beroepen en werkomgevingen én te leren van de manier waarop andere mensen hun leven inrichten.

Hoe en wanneer?

De training neemt 6 dagdelen in beslag en vindt plaats in Amsterdam. Via verschillende instrumenten leer je jezelf beter kennen. Denk daarbij aan vragenlijsten, zelfanalyse, huiswerkopdrachten en groepsopdrachten. Ook wordt er aandacht besteed aan keuzes maken en zelfvertrouwen. Je leert uitgaan van eigen kracht en beslissingen nemen. De training eindigt met een plan van aanpak, waarin je je profiel schetst en je een duidelijk plan schrijft voor de toekomst. Na het volgen van de training ‘Is dit alles’ weet je beter wat je wil met je carrière en met je leven en hoe je dat kunt bereiken. Aantal deelnemers: 4-12

Kosten

€ 600,00
Aanmelden